it-vacatures-open-jobs

Ik ben in dienst getreden in maart 2016 als consultant bij het departement Applications Services.  Als handelsingenieur van opleiding werkte ik reeds sinds 2000 op informaticaprojecten. 

Mijn functie bij Megabyte combineert analyses, project management, implementaties bij diverse klanten, opleidingen, pre-sales demo’s.  We werken voornamelijk met boekhoudtoepassingen en intern ontwikkelde software van Megabyte.

Ik kan hier samenwerken met toffe collega’s met een aangename werksfeer.  Ik waardeer bij Megabyte de directe communicatie en de ruimte voor initiatief.

Ik ben administratief bediende en werk sinds kort bij Megabyte.

Wat ik van mijn taken mag zeggen is dat ik me nooit verveel. Als ik op iets blokkeerd verander ik gewoon van taak.

Megabyte is een kleine familie in een groot NV. Er is een goede sfeer tussen de collega’s van de verschillende afdelingen

Wie is Megabyte ?

Megabyte SA/NV, opgericht in 1986, is door de jaren heen een referentie geworden op het gebied van informaticaoplossingen voor bedrijven.
Megabyte biedt haar klanten een totaalpakket aan zowel op hardware als op softwarevlak, dit met als doelstelling het optimaliseren van hun informatica, telefonie en telecommunicatie.

Zijn rijke ervaring stelt Megabyte in staat om zijn klanten een ruim aanbod van producten en diensten aan te bieden. Deze oplossingen komen van de marktleiders : HP, Microsoft, Cisco, Sage, BOB 50, Infor SalesLogix, QlikView, Sharepoint, …

Het Megabyte team, 50 medewerkers sterk, is actief in heel België en in de buurlanden (Nederland, Frankrijk, Luxemburg) en we opereren vanuit kantoren in Brussel, Antwerpen en Louvain-la-Neuve.