Winbooks Virtual Invoice

Coderen ? Dat is verleden tijd! Virtual Invoice scant, herkent en codeert automatisch de facturen in uw boekhouding. De gescande documenten worden aan de boeking gekoppeld. Eén simpele muisklik volstaat om ze op te vragen.

 • Optische herkenning

  Virtual Invoice biedt u een unieke oplossing door de techniek « FreeFrom » en «  Layout based » te combineren.

  Wij garanderen een herkenning van de boekhoudkundige  elementen op uw facturen voor de volle 99%.

  Geoptimaliseerde scantechnieken bieden de beste beeldkwaliteit voor de optische OCR herkenningssoftware.

 • Integratie bij het inboeken van WinBooks

  U ziet de gescande factuur en kunt ze meteen coderen.

  Alle herkende zones worden automatisch gekopieerd naar het coderingsscherm. Alle boekhoudvalideringen zijn operationeel. Aanpassingen blijven mogelijk vooraleer u de gegevens definitief wegschrijft.

  Zelfs ingewikkelde facturen worden in een oogwenk verwerkt, dankzij de VI-sjablonen.

 • Raadpleging van gescande documenten

  De gescande documenten worden aan de boeking gekoppeld. De gebruiker kan ze raadplegen wanneer hij dat wenst. Eén klik en het bewijskrachtige boekhoudstuk verschijnt op zijn scherm. Heel efficiënt bij beheerscontrole, of voor gebruik op afstand.

 • Zoeken in volledige tekst

  Met Virtual Invoice kunt u verschillende opzoekingen uitvoeren op basis van geïndexeerde teksten. Want de software herkent de volledige tekst van elke factuur.

 • Integere scanning

  Met Integere Scanning krijgt het gescande document een merkteken en een geavanceerde elektronische handtekening. Die waarborgen de integriteit en de authenticiteit van het document.

  Een scan met de erkenning van Integere Scanning heeft voor de btw-Administratie en de Dienst voor Directe Belastingen, dezelfde waarde als het originele papieren document.

 • Goedkeuring

  Het is niet langer nodig om fotokopies van de factuur fysiek langs de goedkeurder te laten passeren. Scan ze en mail de verantwoordelijke dat er goed te keuren facturen zijn. Of hij nu op kantoor is of op verplaatsing, hij keurt ze met een muisklik goed.

  In de beginfase organiseert de boekhoudafdeling de automatische aanmaak van goedkeuringsaanvragen volgens vooraf vastgelegde ‘regels’. Alle soorten goedkeuringsscenari zijn mogelijk, van de meest eenvoudige tot de meest gesofistikeerde.

 • Premium herkenning

  De boekhoudgegevens worden op de factuur voor 99% herkend.
  De Internet Service Premium herkenning herkent de boekhoudgegevens op facturen voor honderd procent.
  De gebruiker scant de facturen en stuurt ze via Internet naar de Premium herkenning-server. De Virtual Invoice Service neemt de verwerking over.
  Na de behandeling krijgt de gebruiker een e-mailbericht. Hij werkt de codering nu af en voert de boekhoudkundige verwerkingen door die WinBooks voorstelt.

Contacteer ons

Demo – Prijs – Vragen