De voordelen van Winbooks On Web

WinBooks on Web stelt de beste voordelen van cloud computing ten dienste van een efficiënt boekhoudbeheer, commercieel beheer en gedigitaliseerde documenten.
Er staat helemaal geen software meer op uw computer. U gebruikt de toepassing gewoon via uw internetbrowser. Uw gegevens en uw software draaien op streng beveiligde servers-op-afstand.

 • Eenvoud

  WinBooks on Web werkt onder alle browsers. U ontvangt een login en een wachtwoord. Meer hebt u niet nodig om WinBooks on Web op te starten en meteen aan de slag te gaan.

  U hebt totaal geen technische kennis nodig. Breekt u niet langer het hoofd over het installatiebeheer, backups, updates, storingen. Professionals nemen al die taken op zich.

  De updates van WinBooks on Web verlopen volautomatisch. U beschikt altijd over de recentste versie van uw toepassing.

  WinBooks on Web biedt u gebruiksvriendelijke software met zijn duidelijke, intuitive en reactieve interface.

 • Veiligheid

  Volkomen betrouwbare gegevensopslag

  Uw gegevens worden in een hoog beveiligde omgeving bewaard- met kopies in verschillende datacentra. U bent ook beschermd tegen gegevensverlies door vastlopende software, ongewild wissen van bestanden, defecte harde schijven, diefstal, en noem maar op.

 • Efficiëntie

  U heeft op elk ogenblik toegang tot uw dossiers. WinBooks on Web is bovendien flexibel en moduleerbaar. Zo evolueert de toepassing conform aan uw behoeften.

 • Krachtige prestaties

  WinBooks on Web gebruikt de recentste technologieën op het vlak van gegevensbeheer en ontwikkelingstools. De toepassing garandeert u maximale duurzaamheid.

Contacteer ons voor meer informatie

Gratis demo, functionaliteiten, voordelen, versies, advies en prijzen op eenvoudige vraag.