De veiligheid van uw organisatie kan versterkt worden door beveiligingscamera’s

Videobewaking en Camerabewaking voor ondernemingen

Ontdek onze oplossingen in verband met videobewaking voor ondernemingen !

Onze camera’s kunnen via de netwerkinfrastructuur zonder beperkingen vanop afstand beelden versturen

  • Eenvoudige verspreiding van live beelden via software
  • Directe verbinding op het netwerk zonder langs een PC te gaan
  • Gebruik via internet met paswoordbeveiliging
  • Meer veiligheid dankzij beeldregistratie

Principe van videobewaking via IP Videobewaking in bedrijven via IP (op internet) bestaat uit het installeren van bewakingscamera’s op het werk (kantoor, winkel, magazijn) die verbonden zijn met uw PC.

Voordeel van de IP videobewaking : de digitalisering biedt veel flexibiliteit op het vlak van opslaan. Bovendien kan het systeem vanop afstand bediend worden via PC, tablet, draagbare telefoon. Enige beperking is dat men met het internet moet verbonden zijn.

Een kwaliteitsvolle Videobewaking ! Onze videobewakingssystemen voldoen aan de meest diverse behoeften, van camera’s die in moeilijke weersomstandigheden moeten gebruikt worden tot discrete modellen voor gevoelige situaties.

Er wordt gebruik gemaakt van heel wat technologische snufjes, waardoor bijvoorbeeld de kwaliteit van het beeld gegarandeerd wordt, zelfs onder slechte weersomstandigheden : HDTV, Wide Dynamic Range, infrarood en Lightfinder, en nog anderen. Onze videocamera’s beschikken eveneens over geavanceerde mogelijkheden omtrent bewegingsregistratie, audioregistratie en alarminstallaties. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en bieden oplossingen aan die klanten toelaten hun bedrijf in de gaten te houden.  

Wenst u onze hulp bij videobewaking ? Contacteer ons snel !

Plaats een videocamera software in uw zaak of bedrijf !