Sage Cloud Demat

Het online platform dat de samenwerking tussen accountant en KMO klant nieuw leven inblaast

Voordelen voor kmo’s

 • BOEKHOUDKUNDIG OVERZICHT IN REALTIME

  Met Sage Cloud Demat kunt u in realtime de boekhouding, financiën maar ook de rapportering en de publicatie van financiële resultaten opvolgen. Zo weet u altijd exact hoe uw bedrijf ervoor staat.

 • 100 % IN DE CLOUD !

  U hoeft niet langer fysiek af te spreken met uw accountant om hem een stapel boekhoudkundige documenten te overhandigen. Met Sage Cloud Demat kunt u zelf stukken oploaden, verzenden en raadplegen, waar en wanneer u dat wenst.

 • BOUW EEN DIGITAAL ARCHIEF

  Wilt u niet langer moeten zoeken in een hele stapel mappen naar een bepaalde factuur ? Met Sage Cloud Demat kunt u een digitaal archief bouwen en meteen de juiste documenten terugvinden.

voordelen voor accountants

 • MINDER ADMINISTRATIE

  Gedaan met administratieve taken die u telkens opnieuw moet uitvoeren ! Repetitieve taken worden geautomatiseerd, zodat u enkel nog taken moet uitvoeren die het verschil maken voor uw klanten.

 • MEER TIJD VOOR KLANTENADVIES

  Dankzij Sage Cloud Demat geeft u uw klanten de mogelijkheid om online hun boekhoudkundige stukken te uploaden, te verzenden en te raadplegen. Op die manier speelt u beter in op de vraag van kmo’s om in realtime hun boekhouding te kunnen beheren. Zo heeft u meer tijd om hen advies te geven.

 • BETERE SPREIDING VAN DE WERKLAST

  Door Sage Cloud Demat kunt u de taken beter verdelen : uw klanten kunnen hun documenten op wekelijkse basis scannen en zelf nota’s toevoegen.

Meer informatie ?