Het online platform dat de interactie tussen de accountant & de KMO herdiefinieert

Met het online Sage Cloud Demat platform kunt u als accountant alle boekhouddocumenten van uw klanten digitaliseren en archiveren. Het vergemakkelijkt de samenwerking tussen u en uw klant enorm. Dankzij deze nieuwe applicatie kunnen ondernemers altijd en overal hun boekhoudkundige documenten uploaden, verzenden en raadplegen. Ze hebben ook een realtime beeld van de belangrijkste cijfers van hun activiteit. Sage Cloud Demat vindt de relatie tussen klant en accountant opnieuw uit. Al onze inspanningen gaan naar de automatisering van repetitieve en administratieve taken die weinig toegevoegde waarde. U begrijpt, het doel van dit platform dan ook is om u de mogelijkheid te bieden om meer advies te geven aan uw KMO-klanten.

U behoudt te allen tijde de controle over alle boekhoudkundige gegevens, of ze nu ingegeven zijn in Sage BOB, Winbooks, Exact online of rechtstreeks op het Sage Cloud Demat-platform.

voordelen voor accountants

 • MINDER ADMINISTRATIE

  Gedaan met administratieve taken die u telkens opnieuw moet uitvoeren ! Repetitieve taken worden geautomatiseerd, zodat u enkel nog taken moet uitvoeren die het verschil maken voor uw klanten.

 • MEER TIJD VOOR KLANTENADVIES

  Dankzij Sage Cloud Demat geeft u uw klanten de mogelijkheid om online hun boekhoudkundige stukken te uploaden, te verzenden en te raadplegen. Op die manier speelt u beter in op de vraag van kmo’s om in realtime hun boekhouding te kunnen beheren. Zo heeft u meer tijd om hen advies te geven.

 • BETERE SPREIDING VAN DE WERKLAST

  Door Sage Cloud Demat kunt u de taken beter verdelen : uw klanten kunnen hun documenten op wekelijkse basis scannen en zelf nota’s toevoegen.

Voordelen voor kmo’s

 • BOEKHOUDKUNDIG OVERZICHT IN REALTIME

  Met Sage Cloud Demat kunt u in realtime de boekhouding, financiën maar ook de rapportering en de publicatie van financiële resultaten opvolgen. Zo weet u altijd exact hoe uw bedrijf ervoor staat.

 • 100 % IN DE CLOUD !

  U hoeft niet langer fysiek af te spreken met uw accountant om hem een stapel boekhoudkundige documenten te overhandigen. Met Sage Cloud Demat kunt u zelf stukken oploaden, verzenden en raadplegen, waar en wanneer u dat wenst.

 • BOUW EEN DIGITAAL ARCHIEF

  Wilt u niet langer moeten zoeken in een hele stapel mappen naar een bepaalde factuur ? Met Sage Cloud Demat kunt u een digitaal archief bouwen en meteen de juiste documenten terugvinden.

Sage Cloud Demat (Clearfacts)

Waarom ONline

samenwerken

met uw accountant?

Sage Cloud Demat (Clearfacts)

Functies bekijken

Sage Cloud Demat (Clearfacts)

veel gestelde vragen !

Sage Cloud Demat (Clearfacts)

ENKELE video’s

Sage Cloud Demat (Clearfacts)

neem contact met ons op / webinar

Contactformulier

Webinar