Een betere professionele organisatie dankzij Harmon.ie

Met de groeiende vraag naar meer informatica en de trend om alles te digitaliseren, wordt het steeds moeilijker om alle computerprogramma’s en –diensten te beheren. Ondernemers hebben echt behoefte aan één oplossing die dit alles kan stroomlijnen. Nu het klasseren en consulteren van digitale informatie zo belangrijk geworden is, hebben we gelukkig Harmon.ie. Harmon.ie is een efficiënte oplossing die ondernemers in staat stelt om grote hoeveelheden data beter te beheren. Door gebruik te maken van technologische vernieuwingen werd een unieke interface gebouwd waarmee professionele documenten beter en doeltreffender beheerd kunnen worden.

Harmon.ie, de ideale oplossing voor het toegankelijker maken van informatie

Harmon.ie helpt ondernemers om beter gebruik te maken van de functionaliteiten van SharePoint, Office 365 en Outlook. Het is mogelijk om een duidelijke archivering op te zetten en documenten en e-mails te delen met op voorhand bepaalde medewerkers. Meerdere experten die samen aan één project werken, kunnen zo snelkoppelingen delen in plaats van steeds bijlages te moeten versturen. Door deze verbeterde toegankelijkheid kunnen ondernemers zich voortaan concentreren op hun voornaamste taken.

Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een welbepaalde e-mail rond een project, vindt u dankzij deze tool alle informatie die u nodig hebt in één enkel venster. Het is dan ook gemakkelijker en sneller om bijvoorbeeld uw Outlook contacten, berichten, agenda’s en openstaande taken te beheren. De onderwerpen van uw e-mails worden automatisch gelinkt met SharePoint zodat alle berichten via de zoekbalk in enkele kliks teruggevonden kunnen worden.

Gebruik Harmon.ie en geniet van heel wat voordelen

Dankzij de functionaliteiten van Harmon.ie wordt het eenvoudiger om gegevens vanuit de meest courante programma’s naar SharePoint en Office 365 te sturen. Het klasseren en delen van e-mails en documenten met medewerkers wordt eveneens verbeterd. Door snelkoppelingen te gebruiken, moeten er geen bijlages gedownload worden en beschikt iedereen over één unieke versie van het document of e-mail. Het delen van koppelingen zorgt ook voor een verminderde opslagruimte.
De intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface zorgt er ook voor dat gebruikers zelf hun applicaties kunnen personaliseren. Het offline raadplegen van de documenten wordt eveneens beveiligd.

Deze nieuwe en betere organisatie zorgt ervoor dat u tijd bespaart, tijd die u dan kunt gebruiken voor uw kerntaken. De informatie die u dan kunt gebruiken in al uw professionele software wordt op een meer logische manier aangeboden, wat uw creativiteit ten goede komt. Het beheren van uw projecten wordt bovendien eenvoudiger omdat de betrokken medewerkers toegang hebben tot alle noodzakelijke documenten (e-mails, aangepaste opportuniteiten in CRM, informatiestromen op sociale media). De transparantie rond het documentbeheer zorgt ook voor meer vertrouwen tussen de teamleden. Het is belangrijk te noteren dat enkel de betrokken projectmedewerkers toegang hebben tot de documenten. Zij moeten de juiste rechten nodig om documenten te openen in SharePoint et OneDrive for Business. Dit vermindert aanzienlijk het risico op lekken.

Gepersonaliseerde versies en regelmatige verbeteringen

Harmon.ie is de ideale oplossing voor ondernemers die samen moeten werken en die voor hun projecten vaak grote hoeveelheden computergegevens moeten analyseren. Harmon.ie verenigt de functionaliteiten van verschillende tools zoals SharePoint en Office 365, en kan daardoor een precieze, snelle en verfijnde klassering aanbieden. E-mails worden opgeslagen documenten en het archiveren kan geautomatiseerd worden. Dankzij deze unieke interface kunt u eveneens de updates en de belangrijkste wijzigingen opvolgen van uw documenten, taken en berichten. Aanpassingen die uw medewerkers maken, worden eveneens geregistreerd.

Harmon.ie is de ideale oplossing om tijd te winnen in het klasseren en beheren van uw professionele gegevens, ongeacht in welke sector u werkzaam bent. Maak gebruik van een gepersonaliseerde ondersteuning bij het uitrollen van deze tool en verbeter de productiviteit van uw medewerkers op alle niveaus.

Meer weten over Harmon.ie ?