Een geautomatiseerde back-up op magnetische banden is DE back-up oplossing voor ondernemingen

Uw informaticasysteem bevat gegevens die onmisbaar zijn voor uw bedrijf. Deze moeten beschermd worden !

In het geval van een IT crash zal het verlies van uw gegevens een sterke invloed hebben op uw bedrijf en het herstellen (indien mogelijk) kan weken of zelfs maanden duren.

Elke onderneming beschikt over minstens een internetconnectie, waardoor de deur openstaat voor beveiligingsrisico’s. Het is dan ook uiterst belangrijk dat uw bedrijf beschermd wordt tegen deze aanvallen !

Megabyte is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in IT beheer en biedt back-up oplossingen aan die passen bij uw behoeften en infrastructuur.

magnetische banden

Back-up op magnetische banden (DAT, AIT, DLT, LTO) : Wat is dat ?

De geautomatiseerde back-up op magnetische banden (DAT, AIT, DLT) maakt het mogelijk om uw programma’s en gegevens te herstellen in het geval van problemen met uw systeem.

Naarmate uw behoefte aan langdurige gegevensopslag vergroot, heeft u een betrouwbare en krachtige oplossing nodig om uw informatie te beveiligen.

De oplossing die Megabyte voorstelt (een back-up op magnetische band) is eenvoudig te installeren en gemakkelijk up-to-date te houden. Bovendien integreert deze de technologie van digitale opslag op banden, de snelstgroeiende ontwikkeling ter wereld.

Dankzij de back-up op magnetische banden kunnen gegevens en applicaties snel, efficiënt en flexibel opgeslagen worden. Uw infrastructuur wordt op die manier beschermd, ongeacht of de back-up gebruikt wordt voor virtuele of fysieke systemen (of allebei).

De magnetische band is een betrouwbaar opslaginstrument ! De back-up op magnetische banden is dus de perfecte oplossing voor opslagomgevingen bij KMO’s en grote ondernemingen.

Meer informatie nodig over een back-up op magnetische banden ? Aarzel niet !