Om altijd op de juiste plaats en op het juiste moment te zijn ! Een efficiënte aanwezigheid, zelfs vanop afstand…

Videoconferentie & Telepresence

De bedrijfswereld wordt steeds complexer. Samenwerking en snelheid zijn onmisbaar geworden.

Hoe kunt u zeker zijn dat al uw medewerkers op dezelfde golflengte zitten ?  Hoe kunt u op alle fronten meespelen ? Hoe blijft u in contact met iedereen die een rol speelt in uw dagdagelijkse activiteiten ?

Telepresence : De nieuwe generatie videoconferenties van Cisco Cisco TelePresence is de videoconferentie van de nieuwe generatie, waarbij iedereen – overal – met elkaar in contact kan komen en efficiënter kan werken dankzij de meest natuurlijke en levensechte communicatiebeleving.

Voor iedereen en overal

De grootte van uw bedrijf is niet belangrijk : of u nu aan het hoofd van een kleine start-up staat, een regeringsagentschap vertegenwoordigt of werkt voor een multinational… Wij hebben de oplossing voor u !

Telepresence is niet alleen meer bedoeld voor tijdens de vergaderingen van de Raad van Bestuur. Tegenwoordig is het binnen handbereik van iedereen en van elk type bedrijf.

Waarom kiezen voor telepresence ?

Telepresence maakt het mogelijk om beslissingsprocessen te versnellen, de relaties tussen mensen te verbeteren en de kosten onder controle te houden.

De voordelen :

  • Vermindering van vervoerskosten
  • Sneller beslissingen nemen
  • Uw activiteit aanpassen
  • Een meer “groen” karakter”
  • Enz.

Contacteer ons om de beste videoconferentie/telepresence oplossing te zoeken voor uw bedrijf

Megabyte biedt al vele jaren de videoconferentie en de telepresence van Cisco aan …