Zij hebben ons hun IT projecten toevertrouwd

Of het nu gaat om IT infrastructuur, boekhoudsoftware, ERP, CRM of alle andere beheersinstrumenten, wij werken elk jaar met honderden bedrijven aan IT projecten. En u ? Hoe kunnen wij u helpen ?

Wie zijn onze klanten ?

Onder onze klanten vinden wij ondernemingen en organisaties terug van verschillende omvang. Het kan hier gaan over zowel privé bedrijven als over openbare instellingen en ze zijn terug te vinden in tal van sectoren. Of het nu gaat over autonome organisaties of dochterbedrijven van nationale of internationale groeperingen, één zaak hebben ze alvast gemeen: ze wensen te beschikken over een efficiënt informatica- en telefoniesysteem, en over uitstekende telecommunicatie. En dit aan een goede kwaliteit/prijsverhouding.

Waar bevinden zich onze klanten ?

Het merendeel van onze klanten bevindt zich in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg.
Sommige van onze klanten vragen ons om hun systemen te beheren op een meer algemeen niveau. In dat geval kunnen wij in heel Europa opereren.

Hoe werken wij samen met onze klanten ?

  • U bent een autonoom bedrijf : Wij luisteren naar u en analyseren samen met u wat uw noden en wensen zijn. Vervolgens reiken wij u een oplossing aan die na uw goedkeuring wordt geïmplementeerd. Indien u dit wenst, kunnen wij voor u en uw mensen de nodige opleidingen of hulp bij het opstarten verzorgen. Tenslotte volgen wij uw systeem verder op en komen tussenbeide in het geval van problemen.
  • U maakt deel uit van een internationale structuur :
    Wij volgen de richtlijnen op van uw centrale informatica-diensten en wij zijn hun plaatselijk aanspreekpunt. Wij helpen u bij het begrijpen en uitvoeren van de instructies die u van de centrale IT krijgt. Indien u beschikt over interne informatici, dan werken wij graag met hen samen.

Laten wij het eens hebben over uw IT project !