+300 Installaties / jaar

van boekhoudsoftware en beheersoftware

+3500 Gebruikers

vertrouwen op Megabyte voor hun software

+ 500 IT Infrastructuren

IT-park beheer, telefonie en veel meer !

KMO, Fiduciaire, Bedrijf of zelfstandige ?

Megabyte biedt verschillende IT diensten aan
Kies diegene die u het best past via onze online vragenlijst

Een grote waaier aan IT diensten. Maak uw keuze …

it-audit-it-behoefte-analyse

IT Audit  / Behoefte analyse

Megabyte biedt zijn klanten een volledige IT audit aan van hun IT omgeving. Niet alleen op het vlak van efficiëntie, maar ook wat betreft betrouwbaarheid. Deze IT audit wordt uitgevoerd via een uitgebreide check-list ! Wij bieden onze klanten eveneens een gedetailleerde analyse aan van hun behoeften. Zo kunnen wij diensten aanbieden die beter beantwoorden aan de vragen van onze klant

it-installatie-it-configuratie

Installatie / Configuratie

Of het nu gaat om uw boekhoudsoftware, beheersoftware of IT infrastructuur, Megabyte zorgt voor de installatie en configuratie van uw IT systeem. Voor elk domein hebben wij de juiste informatica diensten

it-opleiding-it-opstarten

Opleiding / Opstarten

Om de efficiëntie van onze klanten te verbeteren op het vlak van beheer, boekhouding en infrastructuur, biedt Megabyte regelmatig initiatiecycli en vervolmakingsopleidingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Onze voornaamste doelen zijn kwaliteitsopleidingen en een snelle opstart.

it-support-it-assistentie

IT Support / IT Assistentie

Megabyte zorgt ervoor dat zijn klanten van de noodzakelijke ondersteuning kunnen genieten bij het gebruik van software en hardware. Onze IT assistentie IT / IT Support geldt voor alle applicaties en eveneens de technische onderdelen (IT platformen, netwerken, enz.).

it-interventie-bedrijf

IT Interventie in uw bedrijf

Netwerkbeheer, internetverbindingen, configuratie, installatie van nieuwe hardware op een bestaande werf, gegevensovedracht, opruimen van virussen …. zijn dagelijkse kost voor onze specialisten.

it-outsourcing

IT Outsourcing

Vertrouw het beheer van uw IT systeem aan Megabyte ! Wij beschikken over de nodige kennis en bieden een compleet gamma aan oplossingen. Onze IT outsourcing omvat zowel beheer en boekhouding als IT infrastructuur.

Vrijblijvend snel contact

Hebt u een vraag voor één van onze IT diensten ? Wenst u meer informatie ? Aarzel niet en neem contact op met Megabyte !

Onze expertise in IT dienstverlening

IT Audit / Behoefte analyse
Installatie / Configuratie
Opleiding / opstarten
IT Support / IT Assistentie
IT Interventie in uw bedrijf
IT Outsourcing