+ 800 klanten

vertrouwen ons voor hun beheersoftware

+ 300 Installaties /jaar

van beheersoftware en ontwikkeling

96% tevredenheid

Onze klanten zijn overtuigd ! Beginnen we aan uw project ?

KMO, Fiduciaire, Bedrijf of zelfstandige ?

Maak de juiste keuze voor uw beheersoftware of ontwikkeling op maat met onze online vragenlijst

Nieuws : Demo, Promotie & Aanbieding

Nieuwigheden in beheersoftware

25 jaar ervaring in beheersoftwares !

Vertrouw ons … U zult zeker tevreden zijn !

Beheersoftware perfect op uw maat geschreven ! Maak een keuze …

SharePoint van Microsoft is een Intranet & Extranet oplossing die werkt met Office en geïntegreerd kan worden met externe toepassingen zoals een commercieel beheerpakket, CRM of ERP. Nuttige informatie wordt verzameld en gedeeld via één enkel punt dat voor iedereen toegankelijk is

Een ERP (Entreprise Resource Planning) is een beheerprogramma dat een aantal functies verzamelt die onmisbaar zijn in elke onderneming : Boekhouding, Reporting, Facturatie, Voorraadbeheer, Offertes, enz.

Een CRM helpt u alles te vereenvoudigen en tijd te besparen ! Blijf altijd op de hoogte van uw klantenhistoriek, bel uw klanten steeds tijdig terug, beschik op elk ogenblik over alle informatie en verzamel alle klantengegevens in één enkele databank.

Functionaliteiten – CRM software

Bekijk alle gegevens in alle eenvoud, vergelijk ze en deel uw resultaten. Werk samen via één van de vele moderne lay-outs en geef vorm aan uw gegevens en ideeën.

Wij kunnen voor u een software ontwikkelen die 100% op maat van uw onderneming is, of bijkomende functionaliteiten maken op bestaande software. Zo bent u steeds volledig tevreden. Een team staat klaar om u te helpen !

Megaholiday beheert automatisch de verlofaanvragen en het ziekteverlof van alle medewerkers van een bedrijf. Deze software werd ontwikkeld om het administratieve beheer van verlof te vergemakkelijken

Onze software op maat

Snel vrijblijvend contact

Onze expertise in beheersoftware

Audit van uw bestaande software
Opleiding voor uw nieuwe beheersoftware
Online support
Nuttige tips
Installatie / integratie van de beheersoftware
Dienst na verkoop