Met de gecentraliseerde back-up cloud-oplossing zijn uw bestanden altijd beveiligd !

Drie beschermingsniveaus

Een lokale back-up in uw bedrijf en een dubbele back-up in de cloud en op de servers van EuroConnect. Dankzij die drievoudige bescherming kunt u uw gegevens snel lokaal herstellen en kunt u bovendien vertrouwen op een online back-up.

Lokale back-up

Back-up in de cloud

Replicatie in een tweede datacenter

 • GEPLANDE AUTOMATISCHE BACK-UP

  U kunt de frequentie en het uur van uw back-ups plannen op basis van de activiteiten in uw bedrijf. Uw gegevens worden permanent beveiligd en bewaard zonder de werking van uw bedrijf te verstoren.

 • BACK-UPS VAN HETEROGENE OMGEVINGEN

  Onze oplossingen zijn compatibel met vrijwel elk besturingssysteem en kunnen alle soorten gegevens opslaan die zich op fysieke of virtuele computers, vaste werkposten of mobiele apparaten bevinden.

 • BACK-UP VAN VIRTUELE INFRASTRUCTUREN

  Dankzij virtualisatie kunnen IT-professionals hun IT-systemen optimaliseren, maar back-up tools van traditionele infrastructuren zijn niet geschikt voor een virtuele omgeving. Megabyte voldoet aan de behoeften van virtuele systemen. Zo kunt u kritische toepassingen beschermen en het groeiende aantal virtuele machines in bedrijven beheren.

 • BACK-UP VAN ALLE SOORTEN GEGEVENS

  Onze oplossingen zijn geschikt voor alle gegevenstypes en complexe databases (Exchange, SQL, Oracle, MySQL, …) van elke omvang.

 • BACK-UP RAPPORTEN

  U bepaalt zelf of u dagelijks of wekelijks waarschuwingen ontvangt voor geplande back-ups. U krijgt een melding van elke geslaagde, lopende of mislukte back-up.

 • VERSIONING

  De gebruikers beschikken over alle gewijzigde versies van een document en kunnen een versie van een bepaalde datum terugvinden, ook nadat er een nieuwe versie werd opgeslagen.

 • BACK-UP EN HERSTEL OP FYSIEKE MEDIA

  In dringende gevallen kunt u uw gegevens op een externe harde schijf herstellen en hoeft u niet te wachten tot ze via het internet zijn gedownload.

 • DISASTER RECOVERY BACKUP

  Met deze functionaliteit kunt u zonder moeite de volledige configuratie van een werkpost of server herstellen. Dankzij deze module kunt u uw activiteit snel weer opstarten na een zware computerpanne.

Meer informatie nodig over een back-up ? Aarzel niet !