Geniet van onze ervaring op het vlak van serverbeheer

Uw informaticasysteem is vandaag een essentieel onderdeel geworden van uw onderneming. De installatie- en onderhoudsprocedures zijn door de jaren heen echter alleen in complexiteit toegenomen

Megabyte is de expert in serverbeheer …

Wij helpen u inzicht te krijgen in het enorme aanbod dat u wordt voorgesteld op de markt. Bovendien kunnen wij u raad geven op basis van uw activiteiten en uw reële behoeften.

Megabyte biedt u alle soorten servers aan (domeincontroller, mailserver, bestandserver, applicatieserver, enz.) die optimaal aan uw netwerk kunnen toegevoegd worden.

serverbeheer

Beheer van IT servers : Dienstverlening & IT consultancy

Het is belangrijk dat uw bedrijf een efficiënte IT omgeving heeft die met u meegroeit.

De experten van Megabyte kunnen u helpen om uw informatica-park te optimaliseren. Hun goede raad zorgt voor :
– een goede verdeling van uw virtuele servers
– een correcte keuze op het vlak van fysieke servers om uw virtuele servers in onder te brengen : klassieke servers, rackservers, bladeservers, servers in de cloud, …
– het gebruik van goede systeemsoftware : Windows Server, VMware, Exchange, SQL, …

Dankzij een optimaal serverbeheer kunt u nog efficiënter werken.
Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud, administratie en virtualisatie van uw servers. Onze technologie zal u helpen om uw productiviteit te verhogen, uw kosten te verminderen en om uw informatica-park efficiënt te beheren.

Wij helpen u om gebruik te maken van nieuwe technologieën en topservers om de rendabiliteit van uw systemen te verhogen en uw kosten te verminderen. Uw informatica infrastructuur zal vereenvoudigd worden en uw prestaties verbeterd.

Megabyte wil uw unieke partner zijn: één enkele tussenpersoon voor uw volledige computerinfrastructuur !

Vraag ons vrijblijvend om advies over serverbeheer