Megabyte verzorgt vanaf nu uw tijdregistratie door de DinClock toepassing aan te bieden!

Onze nieuwe webapplicatie beheert de aan-, afwezigheid en verlof van uw personeel

DinClock vereenvoudigt het administratief tijdbeheer, met of zonder traditionele prikklok.

DinClock is de oplossing voor u!

Op flexibele en efficiënte wijze combineert DinClock automatisering en samenwerking om een volledige transparantie en nauwkeurigheid te bekomen in de tijdregistratie.

Ontdek hoe u uw organisatie een boost kunt geven met onze tijdsbeheer oplossingen, onze tikklokken:

Tijdregistratie

Prikklok / Registratie-console

Diensten

Tijdregistratie van A tot Z

Met de DinClock software kunt u de aanwezigheidsinformatie van uw medewerkers in realtime raadplegen en kennen.

De integratie van DinClock en zijn geavanceerde prikklokken maakt het mogelijk om de berekening van de prestaties volledig te automatiseren. Een end-to-end aanpasbare oplossing die het best aan uw behoeften voldoet!

DinClock is niet alleen een oplossing voor tijdregistratie, het is ook een geavanceerde planningstool waarmee u uw werknemersbestand kunt beheren en zo efficiënt mogelijk kunt inplannen.

Een vereenvoudigde planning die u een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Functionaliteiten speciaal ontwikkeld om de personeelsplanning te optimaliseren :

 • Simulatie van het aantal te werken uren.
 • Prognoseweergave van de beschikbare werknemers.
 • Aanpassing van werkroosters direct in de planningstabel.
 • Validatie van gevraagde wijzigingen in real time.
 • Het wisselen van werkroosters tussen twee personen of twee periodes.

Simuleer de afwezigheid van een medewerker en controleer direct de impact op uw planning!

Een personeelsplanning met DinClock is de garantie voor een perfect evenwicht tussen uw personeel en de werklast, wat de dagelijkse prestaties van uw bedrijf zal verbeteren.

Door het centraliseren van hun gegevens (ATV-Saldo’s, verlof-saldo’s, maaltijdcheques) kunnen uw medewerkers hun verlofaanvragen rechtstreeks naar hun managers sturen voor goedkeuring.

Met DinClock is één enkele handeling voldoende om een verlofaanvraag te registreren, deze ter goedkeuring of afwijzing voor te leggen aan de verantwoordelijke persoon en de betrokken persoon te informeren over de redenen voor zijn of haar beslissing.

Een goedgekeurde aanvraag is een toegekende vrije dag! Geen tijd meer verliezen? Neem dan afscheid van de papieren aanvragen en kies nu voor DinClock.

 1. Aanvraag van vrije dagen door de werknemer.
 2. Validatie of afwijzing van verlof door de lijnverantwoordelijke.
 3. A. Het door de lijnverantwoordelijke goedgekeurde verlof wordt onmiddellijk toegekend en kan door de HR-afdeling worden afgehandeld.
  B. De leidinggevende kan een opmerking toevoegen om een weigering te rechtvaardigen.

Voor nog meer productiviteit kunt u met DinClock elke onregelmatigheid snel identificeren door middel van automatische meldingen. Laattijdigheid, vergeten in te badgen, onvoorziene afwezigheid of vroegtijdig vertrek? Ongeacht de grootte van uw team en de aard van het probleem wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht en kunt de planning dienovereenkomstig aanpassen met inachtneming van de geldende regelgeving.

DinClock is ook een geschikte rapportagetool met standaard of aanpasbare parameters om uit te kiezen die u een 360-graden zicht bieden op al uw HR-processen. Van het rapport met de priktijden tot het rapport met alle onregelmatigheden  garandeert het systeem de beschikbaarheid op één enkel scherm van alle nodige informatie voor onmiddellijke analyse en besluitvorming.

gestion du temps

Waarom tijdregistratie automatiseren?

 • Optreden

  De installatie van een badgelezer vereist een korte installatietijd en maakt een vrijwel onmiddellijke werking mogelijk. Om nog maar te zwijgen van het feit dat uw medewerkers snel en met één enkel gebaar hun aanwezigheid kunnen aantonen !

 • Efficiëntie

  Goed tijdbeheer is essentieel om de levensduur en het succes van uw bedrijf te garanderen; DinClock helpt u uw doelen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te bereiken.

 • Transparantie

  Om een tijdregistratie effectief te laten zijn, moeten alle actoren in het bedrijf daaraan bijdragen. Kiezen voor DinClock betekent het invoeren van een collaboratief systeem en het verzekeren van totale transparantie binnen uw organisatie.

Onze tikklokken:

Meer informatie over Dinclock

Infos – Prijsaanbieding