Applicatie voor data visualisatie en Data Discovery

ontwikkeld voor individuen, groepen en organisaties

Stelt u zich een analyse oplossing voor die zó intuïtief is dat iedereen in uw organisatie in staat is om eenvoudig en snel eigen rapporten en dynamische dashboards te maken om zo zinvolle inzichten te ontdekken uit grote hoeveelheden data.

Dat is Qlik Sense – een revolutionaire, selfservice applicatie voor data visualisatie en Data Discovery ontwikkeld voor individuen, groepen en organisaties.

Qlik Sense stelt u in staat om razendsnel visualisaties te maken, data tot in de kleinste details te analyseren, direct nieuwe verbindingen tussen de data te leggen en kansen vanuit verschillende hoeken te belichten.

De voordelen van Qlik Sense (Dashboard & Smart Search)

  • Visualisaties – eenvoudig gecreëerd door middel van drag-en-drop – onthullen nog niet ontdekte inzichten

Slimme visualisaties gecombineerd met de gepatenteerde Qlik ‘data indexing engine’ maakt alle relaties tussen verschillende data dimensies inzichtelijk. Dit onthult nieuwe inzichten die in traditionele, op query’s gebaseerde modellen, verstopt zouden blijven

  • Smart Search geeft u ultieme flexibiliteit

Geen idee waar te beginnen ? Geen probleem. Door het intypen van zoekcriteria zal Smart Search verbindingen leggen om data relaties en informatie bloot te leggen uit plaatsen waar u misschien nog niet aan had gedacht. Zo wordt u gaandeweg verder geholpen.

  • Combineer en ontdek verschillende databronnen in één enkele app

Qlik Sense verbindt verschillende databronnen, inclusief real-time datastromen. U krijgt uitgebreide inzichten, zonder dat dit invloed heeft op de snelheid

  •  U hebt overal en altijd toegang tot uw analyses, op elk apparaat

Los uitdagingen onderweg op. Kies naadloos tussen desktop, tablet en smartphone. Qlik Sense past zich automatisch aan het gekozen apparaat aan. Waar uw werk u ook brengt, Qlik Sense helpt u met real-time antwoorden om de stroom aan ideeën niet te stoppen.

Dankzij Qlik Sense is iedereen in staat om razendsnel visualisaties te maken, rapporten en gepersonaliseerde dashboards. De gebruikers bekijken alles vanuit hun perspectief — zonder de noodzaak om de werking van scripts te doorgronden.

qlik-sense-visualisaties-rapporten

Contacteer ons voor meer informatie (Demo,prijs…)