Het boekhoudprogramma BOB past zich perfect aan bij de behoeften van uw bedrijf, ongeacht de sector.

Dankzij duidelijke en volledige informatie geeft Sage BOB u een beter zicht op uw boekhouding en maakt zij een proactief beheer van uw bedrijf mogelijk.

Sage BOB geeft u boekhoudkundige tools die nodig zijn voor een efficiënt en proactief beheer van uw onderneming door u voortdurend een duidelijk overzicht te bieden van uw activiteit.

BOB is snel en gemakkelijk geïnstalleerd. Eenvoudig en flexibel past zij zich aan uw behoeften aan en helpt u bij uw uitdagingen.
Het is DE meest performante en rendabele oplossing voor KMO’s. BOB is een boekhoudprogramma dat innovatie, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid verenigt, voor dagelijkse performantie.

BOB boekhoudsoftware is een uniek platform dat de meest doeltreffende en spitsvondige tools voor boekhouding en commercieel beheer verenigt, voor de KMO’s van vandaag.

Sage BOB omvat zowel  boekhoudkundige als financiële en commerciële aspecten, die met dezelfde zorg voor doeltreffendheid en nauwkeurigheid worden behandeld. Deze zijn volledig coherent, dankzij een gemeenschappelijke interface van uitzonderlijke ergonomische kwaliteit.

Sage BOB omvat zowel boekhoudkundige als financiële en commerciële aspecten, die met dezelfde zorg voor doeltreffendheid en nauwkeurigheid worden behandeld. Deze zijn volledig coherent, dankzij een gemeenschappelijke interface van uitzonderlijke ergonomische kwaliteit.

 

bob-50-boekhoudprogramma

BOB biedt u een volledig gamma aan van modules en functionaliteiten …

 • Maak uw keuze uit een grote reeks bijkomende modules en functies om de versie van Sage BOB te creëren die het meest aan uw behoeften tegemoet komt..
 • Iedere module of bijna iedere module kan gepersonaliseerd worden en afzonderlijk toegepast worden, waardoor Sage BOB een evoluerend platform is, dat steeds aangepast kan worden aan de ontwikkelingen van uw KMO.

Sage BOB boekhoudsoftware samengevat in 3 woorden :

 • Eenvoud :

  Ergonomie ontwikkeld om tijd te winnen bij elke stap.

 • Zichtbaarheid :

  Informatie, statistieken en rapporten zijn toegankelijk in maximum drie muisklikken.

 • Flexibiliteit :

  Het zijn uw behoeften en uw verwachtingen die de vorm en de inhoud van Sage BOB bepalen.

Contacteer ons voor een demonstratie van Sage BOB boekhoudsoftware

(Gratis demo, Prijs, Opleiding…)