“Sage BOB Expert, software voor Erkende boekhouders, werd ontwikkeld in overleg met fiduciaires om te beantwoorden aan hun behoeften.”

Sage BOB Expert is de beste software voor fiduciaires en erkende boekhouders

Sage BOB Expert biedt boekhoudkundige professionals een perfect geïntegreerde oplossing om de klantenboekhouding bij te houden, de prestaties en facturatie te beheren, de planningen te optimaliseren en het neerleggen van de jaarlijkse rekeningen makkelijker te maken.

U krijgt een brede waaier aan tools om uw toegevoegde waarde te vergroten, uw werk te optimaliseren en uw prestaties tegenover uw klanten te bevorderen. 

De functionaliteiten van Sage BOB Expert

Sage BOB Expert past zich aan uw behoeften aan en niet omgekeerd …

  • Boekhouding & Financiën

Win kostbare tijd en vermijd fouten dankzij een uitgebreide keuze aan modules: de analytische boekhouding, het beheer van de vaste activa, de bankmodule (automatisering van de betalingen en inlezen van rekeninguittreksels), de BOB-OLE (dynamische link naar Excel om uw eigen rapporten op te stellen), prestatiebeheer, het beheer van de verworpen uitgaven, enz.

  • Optimaliseer uw planning

In het dashboard van Sage BOB Expert vindt u de planning terug van alle taken, gehergroepeerd per onderwerp (Fiscaliteit, BTW, Boekhouding, RSZ,…), die u voor uw klanten uitvoert zodat niets aan het toeval overgelaten wordt. In dit scherm kan iedere gebruiker een synthetisch overzicht van alle taken raadplegen en kan hij vanuit dit scherm rechtstreeks taken uitvoeren en vervolledigen…

  • Expert Modus

Eén van de meest gewaardeerde “exclusiviteiten” voor de specifieke taken van uw beroep. Als Accountant of Erkend Boekhouder organiseert u de boekhouding, zet u rekeningen recht en informeert u uw klanten over de toestand van hun bedrijf, op financieel, economisch en fiscaal vlak. Daarenboven voert u ongetwijfeld nog vele andere taken uit …

Onze software voor boekhouding en financiën – speciaal voor fiduciaires – werd ontwikkeld om uw toegevoegde waarde te vergroten, uw werk te optimaliseren en uw prestaties tegenover de klanten te bevorderen.

De belangrijkste troeven ?

  • Gebruiksgemak :  Sage BOB Expert is gemakkelijk en snel in gebruik, vanaf de installatie.
  • Modulariteit : U regelt Sage BOB Expert in functie van uw specifieke werkomgeving. Als uw behoeften nog preciezer zijn, beschikt u over een volledig palet aan modules
    en functies met een echte vakdimensie !
  • Exclusiviteit : U beschikt over bijzondere functies, voorbehouden aan uw vak, die het u mogelijk maken om tussen te komen bij documenten die opgenomen zijn in de boekhouding.

Contacteer ons voor meer informatie (Demo, prijs, advies)

Sage BOB Expert : informaties, tarieven, demo, advies op eenvoudige aanvraag