oktober, 2020

don01okt11 h 30 mindon13 h 00 minSage Cloud DematPresentatie van het platform voor uitwisseling tussen accountants en hun klanten11 h 30 min - 13 h 00 min Webinar sessie Organisator: Eric Jacquet Type event:Boekhouding

din27okt11 h 30 mindin13 h 30 minEmasphereAdequate analyses om op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen11 h 30 min - 13 h 30 min Webinar sessies Organisator: Jean-charles HEBBELINCK Type event:Beheer

32 jaar vertrouwen

Megabyte viert haar 32 jarig bestaan. Hartelijk dank aan onze vele trouwe klanten !

Christian Arickx

« Tijdens de update van mijn nieuwe servers had ik een groot probleem met de controllers. Ik was onder de indruk van het vermogen van Megabyte om snel te reageren. Zij stelden alles in het werk op mijn volledige architectuur te herstellen »

Christian ArickxCEO

“Wij krijgen regelmatig de vraag om internet projecten uit te voeren, en dit zowel van bestaande klanten als via onze website. Als IT onderneming zijn wij het aan onszelf verplicht om een actieve rol te spelen in dit essentiële segment.”

Benoit LegaCOO - Megabyte

“De keuze viel op Megabyte omwille van de expertise, de technische knowhow en het reactievermogen. We hebben een efficiënte CRM- oplossing dat in lijn met onze specifieke activiteiten is.”

Tom CosijnIT Manager - IMPS

“Het sterkste punt van Megabyte ? Hun reactievermogen en hun dienst na verkoop. Megabyte is een bedrijf op mensenmaat, maar de ploeg is groot genoeg om, indien nodig, snel te kunnen ingrijpen.”

Christian De MoortelDirecteur - Laboratoires Fenioux

Informatica advies & IT prestaties

Een IT bedrijf tot uw dienst !

société informatique - partenaire IT

Nieuws over uw IT partner

Boekhoudsoftware / Beheersoftware / IT Infrastructuur / IT Partners