WIJ HELPEN U ONLINE

Aantrekkelijke web project
Focus op Zichtbaarheid & Leads
Reporting
Branding
Digitale Strategie
(...)

VERBLUFFENDE WEBOPLOSSINGEN

" Ik ben blij dat ik eindelijk mijn webpartner gevonden heb "

" Hoe vind ik nieuwe klanten
en beheer ik hun behoeften ? "

BEHEERSOFTWARE

CRM
ERP
Samenwerkingsplatform
Ontwikkeling op maat
(...)
WIJ HELPEN U ONLINE
30 jaar vertrouwen

Megabyte viert haar 30 jarig bestaan. Hartelijk dank aan onze vele trouwe klanten !

Christian Arickx

« Tijdens de update van mijn nieuwe servers had ik een groot probleem met de controllers. Ik was onder de indruk van het vermogen van Megabyte om snel te reageren. Zij stelden alles in het werk op mijn volledige architectuur te herstellen »

Christian ArickxCEO
Jean-François Calloud

« Op een zaterdag, traditioneel een drukke dag voor ons, had ik een probleem met mijn server. Ik kon onmiddellijk rekenen op Megabyte. Zij dragen dienstverlening hoog in hun vaandel »

Jean-François Calloud Beheerder van 4 Ixina winkels
Gilles Cuvellier

« Informatica brengt in de eerste plaats veel zorgen met zich mee … Met Megabyte loopt het altijd goed af, en ik ben nochtans zeer kritisch en veeleisend ! Over de jaren heen hebben wij met de hulp van Megabyte heel wat werk verricht : het vernieuwen en opstarten van onze IT infrastructuur met servers, netwerken en IP telefonie die volledig beantwoorden aan onze behoeften »

Gilles CuvellierInformation Systems Manager
Filip Casaer

« Het is voor ons van levensbelang dat de servers 24/7 beschikbaar zijn. Als het systeem uitvalt is er meteen 15 man technisch werkloos. de telecommunicatie verloopt via de servers. Als de servers plat gaan ligt heel het bedrijf met andere woorden plat. »

Filip CasaerIT Manager

“Waarom wij met Megabyte werken ? Megabyte heeft een uitstekende strategische visie op onze reële noden en bieden ze ons diensten aan met een grote meerwaarde en een snelle oplossing voor onze problemen.”

Patrick VossenBestuurder van Quattro

“Wij krijgen regelmatig de vraag om internet projecten uit te voeren, en dit zowel van bestaande klanten als via onze website. Als IT onderneming zijn wij het aan onszelf verplicht om een actieve rol te spelen in dit essentiële segment.”

François BryssinckCEO - Megabyte

“De keuze viel op Megabyte omwille van de expertise, de technische knowhow en het reactievermogen. We hebben een efficiënte CRM- oplossing dat in lijn met onze specifieke activiteiten is.”

Tom CosijnIT Manager - IMPS

“Het sterkste punt van Megabyte ? Hun reactievermogen en hun dienst na verkoop. Megabyte is een bedrijf op mensenmaat, maar de ploeg is groot genoeg om, indien nodig, snel te kunnen ingrijpen.”

Christian De MoortelDirecteur - Laboratoires Fenioux

Informatica advies & IT prestaties

Een IT bedrijf tot uw dienst !

société informatique - partenaire IT