Bekijk een korte videopresentatie

Bekijk de technische webinar

BLOKKEER RANSOMWARE ALVORENS UW BESTANDEN AANGETAST WORDEN

Ransomware is de vijand nr. 1 voor bedrijven en moet te allen prijze vermeden worden. Ransomware versleutelt al uw bestanden en houdt deze gegijzeld zolang u het losgeld niet hebt betaald. Dit is een serieuze hinderpaal die de productiviteit van de getroffen bedrijven negatief beïnvloedt.

CryptoGuard is inbegrepen in Sophos Intercept X. Deze tool blokkeert ransomware en maakt het onmogelijk om uw gegevens te versleutelen. Wanneer de ransomware onderschept wordt, zal CryptoGuard uw bestanden herstellen.

PROFITEER VAN DE GEDETAILLEERDE AANVALSANALYSE (ROOT CAUSE ANALYSIS)

Werd uw bedrijf aangevallen ? Hoe kwam de ransomware in uw systeem, wat werd er beschadigd, en vooral wat moet u doen om geholpen te worden ?

De root cause analyse geeft ons de details van de aanval en de weg die gevolgd werd. Hierdoor krijgt u advies over hoe u de infectie kunt verwijderen en uw beveiliging kunt versterken.

HOE KUNT U DEZE MODERNE DREIGINGEN TEGENHOUDEN ?

Sophos Intercept X beschikt over unieke technologieën die ontworpen werden om aanvallen tegen te houden.

U KRIJGT UW HERSTELDE BESTANDEN SNEL TERUG

Intercept X beschikt over een krachtig virusverwijderingsinstrument. Sophos Clean verwijdert eveneens de registery keys en kwaadaardige codes die door de malware aangemaakt werden. Uw computers worden hierdoor schoongemaakt alsof er nooit iets gebeurd is.

*Sophos Clean is inbegrepen bij Sophos Intercept of kan afzonderlijk aangeschaft worden.

CONTACTEER ONS

Info – Prijzen – Ondersteuning