GESYNCHRONISEERDE ENCRYPTIE

Voordelen & Besturingssysteem

Introductie

Hoe werkt het ?

BESCHERM UW DATA

Overal, Automatisch !

Sophos SafeGuard versleutelt de inhoud onmiddellijk tijdens het aanmaken ervan. Omdat de versleuteling permanent actief is, kunt u in alle veiligheid samenwerken. Gesynchroniseerde Encryptie beveiligt uw gegevens op een proactieve manier en controleert voortdurend de gebruiker, de applicatie en de integriteit van het toestel alvorens toegang te geven tot versleutelde gegevens.

BEHEER VOLLEDIGE SCHIJF-ENCRYPTIE MET SOPHOS CENTRAL

Eenvoudig & snel. Configuratie duurt slechts enkele minuten

De eenvoudigste manier om Windows BitLocker en macOS FileVault (volledige schijf-encryptie) te beheren, is door gebruik te maken van Sophos Central Device Encryption. Er moeten geen sleutelbeheerservers geïnstalleerd worden, het opstellen van beleidsregels gebeurt met drie muisklikken, en de eindgebruiker kan zelf zijn sleutel recupereren. Installatie en configuratie neemt slechts enkele minuten in beslag dankzij de intuïtieve web-based beheersinterface van Sophos Central.

GEGEVENS ZIJN VEILIG, OOK ALS U SAMENWERKT

Bescherm inhoud op alle toestellen

Mobiel

Sophos Mobile Control zorgt voor veilige bestanden op Windows, iOS, en Android platformen.

Extern Delen

Met één enkele klik kunnen gebruikers een bestand aanmaken dat met een wachtwoord veilig in een virtuele HTML 5 kluis zit.

Cloud

Bescherm uw gegevens als u onderweg bent en in de Cloud. Tegelijkertijd kunt u versleutelde informatie onmiddellijk raadplegen op diverse toestellen.

WENST U MEER INFORMATIE OVER SOPHOS SAFEGUARD ENCRYPTIE ?