Voor een snel rendement op investering

De Infor CRM SalesLogix oplossing past zich aan aan uw organisatie en uw werkmethodes voor een snel rendement op investering !

Bent u op zoek naar software om uw klantenrelaties te beheren voor uw middelgrote of grote onderneming ? U wilt een evolutieve, krachtige en makkelijk personaliseerbare tool ?

Infor CRM : de complete oplossing voor uw bedrijf !

Infor-crm-saleslogix

De troeven ?

    • Commerciële prestaties : Automatisering van de key steps van de verkoopcyclus. Nauwkeurige beoordeling van het verkooppotentieel
    • Globaal zicht op elke klant : integratie van verkoop en marketing, help desk en boekhoudinformatie
    • Marketingefficiëntie : Segmentering en kwalificatie van de klanten en toekomstige klanten voor efficiënte campagnes. Automatische toewijzing van toekomstige klanten aan commerciële teams. Analyse van de campagneresultaten
    • Supportkwaliteit : Realtime toegang tot gegevens voor efficiënte bijstand. Gepersonaliseerde opvolging van de klanten. Melding van nieuwe verkoopopportuniteiten

Infor CRM is de marktleider voor middelgrote en grote ondernemingen. !

voordelen-infor-crm-saleslogix

Infor CRM Saleslogix : Voordelen

De Infor CRM SalesLogix oplossing past zich aan aan uw organisatie en uw werkmethodes voor een snel rendement op investering.

Infor CRM Saleslogix maakt het uw sales, marketing- en supportteams mogelijk om het beheer van hun relatie met de klanten en toekomstige klanten te optimaliseren.

Vertrouw op Megabyte voor uw CRM !

Waarom zou u kiezen voor Infor CRM SalesLogix ?

Elke interactie met klanten is een ideale gelegenheid om uw activiteiten uit te breiden en uw verkoop te doen stijgen. Dit kan ofwel via nieuwe contacten, ofwel via het versterken van het vertrouwen van bestaande klanten.

Infor CRM SaleslogixHet maakt het uw sales, marketing- en supportteams mogelijk om het beheer van hun relatie met de klanten en toekomstige klanten te optimaliseren.

De analytische tools bieden meer dan enkel een overzicht van uw klantenrelaties. Zo krijgt u de noodzakelijke info om uw contacten te ontwikkelen, trouwe klanten te behouden en de omzet te doen stijgen.

Met Infor CRM saleslogix helpt u uw verkoopsteam door hen gedetailleerde informatie te geven bij elke interactie met de klant.

Contacteer ons

Meer informaties over Voordelen, Demo, Cursus / Opleiding, Prijs ?