janvier, 2019

This is a repeating event

mar29jan11 h 30 minmar13 h 30 minEmasphereAdequate analyses om op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen11 h 30 min - 13 h 30 min Webinar sessies Conférencier(s): Jean-charles HEBBELINCK Event Type :Beheer

Détail de l'événement

Kent u uw cashflow situatie op 30, 60 of 90 dagen? Wat zijn uw inkomsten per klant, product of project? Hoe is uw financiële gezondheid de afgelopen twee jaar veranderd? Hoe verhoudt uw huidige situatie zich tot uw budget?

De lijst met vragen die een bedrijfsleider zich dagelijks stelt is lang. Een studie gepubliceerd door E&Y toont aan dat goed presterende bedrijven toegang hebben tot en gebruik maken van deze kennis.

Voor starters of KMO’s is de accountant vaak de enige referentie die de bedrijfsleider adviseert. Het uitrusten van de organisatie met beheer-, controle- en planningsinstrumenten is vandaag de dag van essentieel belang. De toegang tot actuele, relevante en gemakkelijk te gebruiken informatie is de hoeksteen van het besluitvormingsproces en de besluitvormingssnelheid van het bedrijf, een van de belangrijkste factoren voor succes.

Het goed detecteren van de opportuniteit of het risico is één ding, het vermogen om snel te beslissen en te reageren is een ander, waarschijnlijk net zo belangrijk. Het hebben van mechanismen en instrumenten om snel beslissingen te nemen is een van de belangrijkste troeven van goed presterende bedrijven.

Dankzij de cloudoplossing van EMAsphere kunt u dan ook:

  • Zinvolle visies hebben op verkoop, producten, klanten en leveranciers
  • Interne of externe gegevens binnen de organisatie hergebruiken
  • Terugkerende codering vermijden (bijv. in Excel)

Horaire

11:30 - 13:30

Lieu

Webinar sessies

Conférencier(s)

Jean-charles HEBBELINCK

X